NIJE IDEALAN

Duhovit i drugačiji oglas za udomljavanje: Ovo je Crni, ne voli mačke, ali su mu dragi ljudi i puževi

Zna na pijesak, ne uništava namještaj, predivno izgleda i želi biti jedinac, kaže njegova privremena udomiteljica
 Facebook Nikolina Maras

Oglasi za udomljavanje životinja su uvijek, razumljivo, puni superlativa. Tamo sve mačke predu kao traktori, vole ljude, jedne druge... Možda je tako u privremenom domu, a u svojem se onda s vremenom počnu ponašati kao prave dive.

U moru takvih oglasa jedan se istaknuo. Taj mačak, za kojeg privremena udomiteljica kaže da je primjerak gigantske mačke, zove se Crni. I, mora se priznati, nije baš idealan.

- Crne boje i crnih misli, remeti nam mir u dvorištu. Došao je prije nekoliko mjeseci, nepozvan, naravno. Domaćinima se nije svidio, a oni njemu tek. Umislio si je da je on sad neki gazda i misija mu je bar jednom dnevno prebiti neku od mačaka, a ako bude sreće i zauvijek ih sve rastjerati iz dvorišta. Svakim danom je sve mišićaviji, sumnjamo da noću diže utege, haha. Odveli smo ga na kastraciju da si izbije te misli iz glave ali jedino sto smo očito izbili je novac s računa udruge - napisala je žena i dodala kako ima i pozitivnih strana. Recimo, Crni se super slaže s puževima. Zašto? Nikome to nije jasno. Osim njih voli ljude, ali mačke ne.

- Jako je umiljat, mazio bi se cijeli dan. Eto nevjerojatno, ali časna riječ. Crni treba dom gdje nema drugih maca. Može i stan. U kući se pristojno ponaša. Eto, ako netko želi prvi put udomiti macu, možda da razmisli o Crnom. Zna na pijesak, ne uništava namještaj, predivno izgleda i želi biti jedinac - stoji u duhovitom oglasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:38