AKCIJA

Volonteri udruga Lassie organiziraju Dlakavi ormar: ‘Dođite, kupite nešto i pomozite napuštenim psima‘

Kupnjom predmeta pomaže im se u plaćanju veterinarskih računa njihovih čupavih štićenika
 Udruga Lassie

Udruga Lassie organizira druženje na kojem će skupljati novac za svoje čupave štićenike. Njihov Dlakavi ormar za pomoć uličnim životinjama održat će se na Trgu Ante Starčevića u Belišću, 26. kolovoza od 9 do 15 sati. Riječ je o prodaji stvari koje su članovi te udruge dobili od raznih donatora.

- Čeka vas velika ponuda knjiga (oko 200 naslova!), biljaka, nakita, kozmetike, dekorativnih predmeta, stvari za kućanstvo, odjeće... Kao i opreme za vaše mačke i pse! No, čekaju vas i majice i platnene vrećice s logom i sloganima Udruge Lassie, koje je izradio Antifolk Brand - objavili su iz udruge i dodali kako nijedan od tih predmeta nema fiksnu cijenu, nego će svatko dati donaciju po tome koliko on procijeni da može i želi. Jedina iznimka su dizajnerski nakit i promotivne majice te platnene torbe, koje će imati istaknutu cijenu.

Kupnjom predmeta pomaže se udruzi u plaćanju veterinarskih računa. Svi koji žele, mogu volonterima udruge tamo donijeti hranu za pse ili mačke - bilo da je kupe ili je riječ o zalogajima koje njihovi ljubimci ne žele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:27