UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Užasan prizor iz Osijeka: ‘Donijela ju je jedna ljubiteljica mačaka, ne znamo hoće li preživjeti...‘

Mače je divlje, dobio antibiotik, očistila sam ga koliko god sam mogla jer grize i grebe, i stavila u kavez, kaže Mandica Tomašević
 Facebook screenshot

Predsjednica Mandičine udruge iz Osijeka, koja okuplja umirovljenike koji pomažu mačkama, objavila je kako su dobili još jednu mačku na skrb. Nije to za nju ništa neuobičajeno, kaže, da uđe u veterinarsku ambulantu s jednom mačkom, a izađe s dvije. Tako je bilo i u četvrtak, kada je vozila čupavog Hogara na kontrolu, kaže Mandica Tomašević.

- Naša Vesna, velika ljubiteljica maca, pronašla je mače, skinula jaknu, bacila na njega, umotala ga i kratkih rukava pješke u rukama donijela ga u Veterinarsku stanicu. Taman me je planirala nazvati da mi javi za mače, kad sam se pojavila na vratima s Hogarom. Slučajnost ili sudbina nas mačkoljubaca

Mače je divlje, dobio antibiotik, očistila sam ga koliko god sam mogla jer grize i grebe, i stavila u kavez. Što učiniti? Stisnuti zube i srce od pogleda na to malo tijelo. Za sada ništa više ne możemo učiniti, nije ništa slomljeno. Na sigurnom je, u toplom, dobio je jesti, sve je sada na njemu, sutra ćemo vidjeti što dalje, ako preživi - napisala je Mandica Tomašević i objavila snimku koja je mnoge uznemirila.

Riječ je o potresnom prizoru, no kako je sama Mandica više puta rekla, mačke na ulici žive u jako lošem stanju, bolesne i gladne, pa ovakvi prizori, nažalost, nisu rijetkost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:53