14 NJUŠKICA

Udruga poziva: Dođite na promociju našeg kalendara, povedite pse, družite se s nama

Svi oni koji ne mogu doći ili nisu iz tog dijela zemlje, mogu ga naručiti

Kalendar za 2023. godinu

 Udruga Pobjede

U osječkom kinu Urania ponovno će se, nakon dvije godine pauze u tom prostoru, održati promocija kalendara osječke udruge Pobjede. Zakazana je za 16. prosinca. Riječ je o njihovom tradicionalnom izdanju, na kojem se nalaze fotografije 12 štićenika s kratkim pričama, a kojima istovremeno promoviraju udomljavanje, ali i prikupljaju donacije.

Ovogodišnji kalendar zove se ‘Korak do sna‘ i u njemu je više pasa nego se može očekivati: 14. Jednostavno: neki se njihovi čupavci nisu mogli odvojiti jedni od drugih, pa fotografi nisu na tome ni inzistirali.

- Ovo je priča o onim psima koji na fotkama tuđih udomljenja čeznutljivo gledaju negdje iz prikrajka i sanjanju kako će jednog dana oni na toj fotki izgledati. Ovaj kalendar možda otvori azilsku kapiju i za njih - poručuju iz udruge Pobjede.

Promocija počinje u 21 sat, a na nju su psi dobrodošli. Kako kažu iz azila: promocija ne bi bila to što je da netko ne zalaje. Za ljude su pripremili kuhano vino i kolače, koji su, naravno, veganski.

Cijena kalendara je 50 kuna, a svi oni koji nisu iz Osijeka mogu ga naručiti od udruge Pobjede, koja će im ga onda poslati na kućnu adresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:04