POBJEDE NAJAVILE

U petak se održava promocija kalendara osječkog azila

Nakon same promocije kalendar će se moći pronaći u Azilu te na štandovima koje udruga organizira
 Azil Osijek

Udruga Pobjede koja vodi Azil i koja brine o njegovim dlakavim stanovnicama i stanovnicima u petak 15. prosinca u 19 sati u kinu Urania organizira promociju kalendara za 2024. godinu, za koju kažu da je puno više od same promocije jednako kao što je i kalendar uvijek više od samoga kalendara.

Ove godine, uz kolače i kuhano vino kojim volonterke časte sve koji su pozvani, promociju će, najavljuju iz azila, učiniti prepunom pozitivnog naboja i kratki filmovi koji će nasmijati, rasplakati, razgaliti i napuniti optimizmom sve one koji ih vide.

Kalendar za godinu pred nama, uz 12 četveronožnih zvijezda, donosi i njihove priče skupljene pod imenom ‘Još se nije rodio ‘ko bi svima ugodio‘. Priče su to o tome kako su postali azilanti.

Nakon same promocije kalendar će se moći pronaći u Azilu, na štandovima koje udruga organizira od 18. do 23. prosinca u Kapucinskoj ulici i Trgu bana Jelačića, infopultu Portanove i u veterinarskim ambulantama s kojima Azil odnosno udruga ima suradnju (ValVet, Vet.stanica Osijek i Vet-Pet)

- Dolaskom na promociju učinit ćete da mi zadržimo dozu optimizma koja nam je jako potrebna da bi opstali i da bi se i dalje mogli boriti a dajući donaciju od osam eura za kalendar pomoći ćete psima u Azilu da u 2024. godinu uđu sretniji, uhranjeniji, ugrijaniji i voljeniji. Osjećaj da nisi sam na svijetu najbolji je osjećaj na svijetu - poručuju iz Azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 20:31