BIRAJU ČITATELJI

Traže se imena za ove tri malene rode! Glasovati se može do 5. srpnja...

Na web stranici Prstena mogu se vidjeti live snimke iz gnijezda u svako doba dana i noći

Ptići i mama

 Facebook

Kako li će se malci iz gnijezda zvati? Još se ne zna, ali nije u redu da ostani bezimeni, pa je Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije objavila kako traže imena za ptiće, a žele da ih predlože njihovi pratitelji na Facebooku.

- Naši ptići su svaki dan sve veći a još uvijek nemaju ime. Pomozite nam odabrati imena za malene rode. Vaše prijedloge s kratkim obrazloženjima (nije nužno) napišite u komentare do 5. srpnja.

Djelatnici JU Zeleni prsten će potom suziti izbor na pet vaših najboljih prijedloga. Konačna imena odabrat ćete vi, naši vjerni pratitelji - napisali su na Facebooku, gdje su objavili snimku iz gnijezda.

Na njihovoj stranici mogu se vidjeti i live snimke iz gnijezda u svako doba dana i noći, tako da svatko može vidjeti životni tempo pernate obitelji, ali i dobro promotriti ptiće kojima predlaže imena. Njih za sada ima svakakvih: od Jagora, Malika i Kosjenke, preko Zvjezdane, Katarine i Rodana pa sve do Alojza i Grete, kako se zovu rode iz popularnih Letećih medvjedića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:45