ZA SVAKU OSUDU

Sramotan incident u Dalmaciji: Muškarac napao ženu zato što je hranila - mačku!

Nije to prvi put da se zbog nesretnih, ničijih životinja dio stanara sukobljava s onima koji ih hrane
Ilustracija
 Thomas Brock/Alamy/Alamy/Profimedia

U Ulici Vladimira Nazora u Makarskoj i dalje se ne stišava ludilo oko četvero stanara zgrade kojima smetaju tri stare pitome mačke od kojih je jedna prošlog tjedna čak odvezena u Bosnu pa je na apel ljubitelja životinja, ponovno vraćena, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako smo već pisali, navedeni stanari su ovog ljeta u gradski vrt ispred zgrade u kojem mačke spavaju, usuli otrov nakon čega je uginulo više od deset golubova. No, za to nedjelo - jer usmrćivanje životinja jest nedjelo - nitko nije odgovara.

A sada je situacija postala još tragičnija jer su počeli vršiti nasilje nad ženama pa je tako stanar Z.R. prošle subote u napadu bijesa i histerije, napao bolesnu stanarku koja je hranila mačku. Iz nekog nerazumljivog razloga, nekima smeta što se ona brine da nesretna životinja, kojoj ionako nije lako preživljavati na ulici, bude povremeno sita.

Zbog napada je uredovala i makarska policija, a sugrađanka je zatražila i liječničku pomoć jer joj je pozlilo nakon napada susjeda. Svi oni koji se boje za život tih mačaka, s obzirom na dosadašnje postupke susjeda, itekako su u pravu.

Pitanje je samo tko će idući nastradati u toj ulici: mačke, susjedi ili pak neki nevini prolaznik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:40