PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Oglas za posao: Traži se netko tko bi radio u dubrovačkom azilu, hitno je!

Pomoć je biti potrebna sve dok se psi ne udome, a Žarkovica zatvori svoja vrata - zauvijek

Žarkovica

 Bozo Radic/Cropix

Prijatelji životinja objavili su da se traže djelatnici za rad u azilu za pse na Žarkovici u Dubrovniku na nekoliko mjeseci, odnosno dok se svi psi ne udome. Rad podrazumijeva čišćenje azila i sve drugo potrebno da se azil održi čistim i urednim.

Također podrazumijeva i rad sa psima u smislu premještanja pasa, češljanja, hranjenja, napajanja i svi ostali poslovi vezani za brigu o psima. Pored navedenog bit će potrebno i voditi evidenciju pasa te komunicirati s veterinarima i udomiteljima. Moguć je dogovor oko smještaja i prijevoza, a rad će se odvijati u dvije smjene. Informacije i prijave isključivo na e-mail: posao@prijatelji-zivotinja.

No, premda je oglas obavljen prije nekog vremena, za sada se na njega nitko nije javio, pa su ga iz udruge ponovno objavili na svim platformama, a njihovu su objavu prenijele i mnoge udruge. Pomoć je u Dubrovniku hitna jer situacija sa psima nije dobra, a veterinarska inspekcija je naložila da se u roku od dva tjedna sva 204 psa moraju negdje premjestiti, a da se azil mora zatvoriti. Premješten je tek mali broj pasa, onih teško bolesnih, no broj preostalih životinja je ogroman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:12