NESTALA

Jeste li vidjeli ovu macu? Ako imate bilo kakve informacije, javite zabrinutoj vlasnici

Kupina je čipirana, što bi trebalo olakšati njen pronalazak, jer se pregledom kod veterinara može dobiti sve informacije

Mačka Kupina

 Privatni album

Nestanak kućnog ljubimca uvijek je stresna situacija, jer ne znati što se dogodilo s našim dragim čupavcima zaista je veoma teško. Dobro to zna gospođa Marta koja od nedjelje čeka da se njena ljubimica vrati. Raspitivala se po naokolo, no nitko je nije vidio.

Maca je nestala 31.srpnja s adrese Jurjenići 80 (Kastav). Riječ je o jednogodišnjoj, steriliziranoj i čipiranoj mačka imena Kupina. Ona je, kako je njena vlasnica opisuje, siva tigrasta s narančastim tonovima, s bijelim šapama i bijelim ispod vrata.

Iako je od tada neumorno traže, njihovoj ljubimici se izgubio svaki trag. Strašno im nedostaje i zabrinuti su za nju, pa su odlučili ponuditi nagradu onome tko zna gdje je ili ima informacije o tome gdje je viđena. Ako netko u Kastavu zna više o maci, neka javi na 095/815-9922.

Moguće je da se zavukla negdje odakle ne može izaći ili ju je netko slučajno zatvorio u kakav podrum, garažu ili neki sličan prostor. Također je moguće i da je otišla malo dalje od kuće, pa se ne zna vratiti, zbog čega je pomoć dobrodošla.

image

Mačka Kupina

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:44