NEMA JE VEĆ PET DANA

Jeste li vidjeli ovog psa? Nestao je s Bundeka, vlasnici ga očajnički traže

Vlasnici nude nagradu onome tko je nađe ili im pokaže gdje je, pa da je oni sami ulove
 Privatni album

Od ponedjeljka vlasnici traže malu crnu pudlu koja je pobjegla sa zagrebačkog Bundeka od velikog psa koji je trčao za njom. Zadnji je put viđena u četvrtak u 10 sati između POS-ovih zgrada u Zapruđu (kod Peveca) i vojarne-cesta koja ide uz nasip prema Jakuševcu. Od tada joj se gubi svaki trag.

Malena je teška svega je 2,5 kilograma, luta već pet dana i sigurno je prestrašena. Odaziva se na ime Tajra, iako je moguće da se u panici ne odaziva ni na jedno ime. Osim toga, zbog incidenta na Bundeku se užasava pasa, pa bježi od svih ljudi. Probali su je već uloviti ljudi koji su vidjeli objavu o nestalom psu na društvenim mrežama, ali se ona sada toliko plaši svega, da im nije željela priči, kaže njena očajna vlasnica.

Objavila je i kako nudi nagradu onome tko nađe Tajru ili im pokaže gdje je, pa da je oni sami ulove. Sve će napraviti samo da se ona vrati doma.

- Molim vas za pomoć, djevojčica od pet godina i ona su jako vezane,. Mi ju volimo ona je naša obitelj i ne spavamo svi od kada je pobjegla - poručila je njena vlasnica Romina.

Ako je netko vidi, može se javiti vlasnicima na 099 682 0120.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:54