ZADNJI POZDRAV

HGSS se oprostio od potražnog psa: ‘Adio, stari prijatelju i partneru!‘

Ozzy i Zoran su sudjelovali na brojnim edukacijama, prezentacijama i potražnim akcijama HGSS-a u zemlji i inozemstvu

Zoran i Ozzy

 HGSS

Gubitak radnog kolege uvijek je težak, a članovi HGSS-a to dobro znaju. Kad je riječ o njihovim dlakavim kolegama, ovi ljubitelji životinja poznati su po tome da se od svakog potražnog psa kojeg izgube oproste na svojim stranicama. Tako su iz stanice Dubrovnik u četvrtak podijelili neke podatke o svojem psećem članu, čiji ih je gubitak veoma rastužio.

- Napustio nas je dugogodišnji službeni potražni pas HGSS Stanice Dubrovnik, belgijski ovčar Azreal od Maricic - Ozzy, nositelj značke broj 19.

Potražni tim Zoran Ateljevic i Ozzy, sudjelovali su na brojnim edukacijama, prezentacijama i potražnim akcijama HGSS-a u zemlji i inozemstvu. Ozzy je bio iznimno dobar, discipliniran i hrabar pas s izrazito jakim radnim nagonom. S djecom je bio umiljat i pažljiv, a najviše se volio maziti.

Zoran Ateljevic oprostio se od Ozzyja ovim riječima: Adio, stari prijatelju i partneru. Odnio si veliki dio mojega srca. Hvala ti na svemu! - objavili su iz HGSS-a, a mnogi su njihovi pratitelji izrazili žaljenje zbog gubitka kolege.

image

Ozzy

HGSS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:29