FASCINANTNI SVIJET

Frizbijada u Rovinju idealna je za djecu i odrasle koji žele otkriti sve tajne mora i njegovih stanovnika

Znanstvenici Centra za istraživanje mora IRB-a pripremili su bogati program i pregršt iznenađenja
 Centar za istraživanje mora

‘Istražuj jer znanje je tvoja super moć! slogan je ovogodišnjeg zajedničkog otvornog dana Instituta Ruđer Bošković (IRB) i Instituta za fiziku (IF) pod nazivom Frizbijada. U sklopu ove jedinstvene popularno- znanstvene manifestacija u petak, 7. lipnja posjetitelje očekuju zanimljivi pokusi i mnoštvo interaktivnih aktivnosti u laboratorijima i istraživačkim postajama Instituta za fiziku u zagrebačkoj Bijeničkoj 46.

Za sve one koji tog dana nisu u Zagrebu, nego u Rovinju, znanstvenici Centra za istraživanje mora IRB-a pripremili su bogati morski program i pregršt iznenađenja.

- Na malom sajmu znanosti, u petak 7. lipnja od 10 do 18 sati, djeca i odrasli mogu otkriti sve tajne mora i njegovih stanovnika na jednom mjestu. Kroz zabavne i poučne aktivnosti, eksperimente i igre, spoznat će fascinantni svijet Jadrana. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se zajedno zabavite i naučite nešto novo - pozvali su iz Centra za istraživanje mora, odakle očekuju brojne entuzijaste koje zanimaju tajne morskih dubina.

image

VauMijau banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 00:32