ŠARENO

Evo kako će se u ‘Divljem srcu grada‘ proslaviti blagdan svetog Nikole...

U nedjelju će Grad svetog Nikole posjetiti djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Pripremljen je poseban glazbeni program za taj dan
 ZOO Zagreb

U Zoološki vrt grada Zagreba stiže Grad svetog Nikole. Bogati program djecu i odrasle očekuje u subotu, nedjelju i ponedjeljak, 4., 5. i 6. prosinca, od 16 do 20 sati na nekoliko mjesta u Zoološkom vrtu.

Subotnji program na Edukativnom će trgu otvoriti pjevačica Ana Bertić, zbor Vukovarski golubići i plesačice Plesnog kristala. Tada se očekuje i svečani doček svetog Nikole.

Adventski koncert priprema zbor Kikići i Genijalci, a svojom će plesnom vještinom okupljene oduševiti članovi Plesnog kluba Vega. Teatar Šareni svijet predstavu „Pripremite pisma sva, dolazi nam Nikola“ izvest će uživo, a lutkarsku predstavu „Mala sirena i dječak Roko“ zainteresirani će moći pratiti putem interneta. Nju će izvesti autorica istoimene slikovnice Rosie Kugli.

Spisateljica Maja Šimleša mališanima će čitati slikovnicu Šašava žirafa Suli. Miss4Miss održat će modnu reviju za najmlađe. Djeca će se moći uključiti i u radionice izrade tradicionalnih licitarskih srca, kićenja bora srcima želja te stvaranja malih vrtova.

Red pjesme, plesa, mode, kreativnog izražavanja i čitanja – koncept je koji programom dominira i iduća dva dana – u nedjelju i ponedjeljak.

U nedjelju će Grad svetog Nikole posjetiti djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Poseban glazbeni program za taj dan pripremaju polaznici škole Mikrofon.hr te Svetonedeljske mažoretkinje.

U ponedjeljak, na Nikolinje, dodatnu čaroliju u Grad svetog Nikole svojim nastupom donosi mađioničar Luka Vidović, a maksimirskom šumom odjeknut će i koncert Puhačkog orkestra HKUD-a Željezničar iz Zagreba.

Posjetitelje Grada svetog Nikole očekuju i korisni savjeti te sitni darovi sponzora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2022 15:01