AZIL OSIJEK

‘Dođite na naš Posh store, kupite nešto za sebe i pomozite naših 180 pasa...‘

Sve što prodaju su predmeti koje su im poklonili brojni donatori, a koje će se moći kupiti po iznimno povoljnim cijenama
 Udruga Pobjede

Iz Udruge Pobjede pozvali su na sajam rabljenih stvari, popularni Posh Store, koji će se održati u rujnu, listopadu i studenom. Za sva tri mjeseca već su poznati datumi: bit će to prva subota, a sajam će se održavati od 10 do 13 sati kod Rondela u Tvrđi.

- Nakon ljetne pauze, Posh Store vraća se još bolji, bogatiji i šareniji. Prikupili smo toliko stvarčica da ćete se zaljubiti u second hand kulturu. U ponudi će biti odjeća, knjige, nakit i promotivni materijali Udruge, ako ste raspoloženi aktivistički. Također ćemo vas, kao i uvijek, počastiti i kavom kako biste imali energije za kupovinu - poručili su iz udruge.

Sve što prodaju su predmeti koje su im poklonili brojni donatori, a koje će se moći kupiti po iznimno povoljnim cijenama. Sve što utrže, potrošit će na brigu o 180 pasa, koliko ih ima u azilu, odnosno, za poboljšanje uvjeta u kojima oni žive.

Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili dio prihoda za pse u azilu te kažu kako je ove jeseni Posh najbolja investicija jer će uljepšati i urbani život grada, ali i svih onih koji na njega dođu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 16:15