AZIL OSIJEK

‘Dođite na naš Posh store, kupite nešto za sebe i pomozite naših 180 pasa...‘

Sve što prodaju su predmeti koje su im poklonili brojni donatori, a koje će se moći kupiti po iznimno povoljnim cijenama

Posh store

 Azil Osijek

Iz Udruge Pobjede pozvali su na sajam rabljenih stvari, popularni Posh Store, koji će se održati u travnju, svibnju i lipnju. Točnije, prva subota u travnju, svibnju i lipnju od 10 do 13 sati, kod Rondela u Tvrđi.

Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili dio prihoda za pse u azilu te kažu kako je ovog proljeća Posh najbolja investicija jer će uljepšati i urbani život grada, ali i svih onih koji na njega dođu.

Sve što prodaju su predmeti koje su im poklonili brojni donatori, a koje će se moći kupiti po iznimno povoljnim cijenama. Sve što utrže, potrošit će na brigu o 180 pasa, koliko ih ima u azilu, odnosno, za poboljšanje uvjeta u kojima oni žive.

- U ponudi će biti odjeća, knjige, nakit i promotivni materijali Udruge, ako ste raspoloženi aktivistički. Na svim najavljenim sajmovima počastit ćemo sve one koji dođu kavom, kako bi imali energije za kupovinu - poručili su iz udruge i dodali da se nadaju kako će se i ove godine na njihovim sajmovima pojaviti veliki broj onih koji vole pse i žele im pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:56