ZIGGY

VIDEO: Što učini prasac kad dođe na plažu? Nije vic - pogledajte ovog momka!

Poludi od sreće i ne zna što bi prije: uvalio se u pijesak, šljapkao po plićaku ili se izvalio i pustio da ga zapljuskuju valovi

Ziggy

 Facebook

Ziggy možda nije najpopularnija svinja na svijetu - 'tuku' ga Esther i Pigcasso - ali ga na Facebooku prati 66 tisuća ljudi, pa je ipak neki svinjeći celebrity. Svaka 'njegova' objava ili snimka uvijek privuku pažnju - Ziggy je, na kraju krajeva, svoju 'karijeru' počeo kao svinja koja putuje.

Njegova Facebook stranica na Facebooku zove se ''Ziggy the travelling piggy'. Njegovu vlasnicu su, naime, izbacili iz stana kad je nabavila svinju. Pošto sa svojim ljubimcem nije mogla pronaći nikakav novi dom, kupila je kamper i s njim krenula po SAD-u, držeći predavanja i upoznavajući ljude s idejom da imaju svinju za kućnog ljubimca.

Tu misiju još uvijek ima, premda je s partnerom pokrenula Ziggy's Refuge Farm Sanctuary, na kojem udomljavaju farmske životinje s posebnim potrebama. Ziggy je jedini koji nema nikakve poteškoće, a uz to je i prava maskota utočišta. Još uvijek izaziva veliku pozornost gdje se pojavi, a njegove se snimke uvijek dijele po društvenim mrežama. Razlog je jednostavan: Ziggy zna uživati u životu.

Tako, recimo, jako voli more. Čim se nađe na plaži poludi od sreće i ne zna što bi prije: uvalio se u pijesak, šljapkao po plićaku ili se izvalio i pustio da ga zapljuskuju valovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:22