SNALAŽLJIVI MOMCI

VIDEO: Što je zajedničko ovom mopsu i francuskom buldogu? Ljubav prema vodi!

Osim toga, zlobnici bi rekli da obojici elegancija nije jača strana, barem ako je suditi po stilu uklizavanja u posudu

Ilustracija

 Petographer/Alamy/Alamy/Profimedia/Petographer/Alamy/Alamy/Profimedia

Vrućine su nam svima udarile o glavu, a ljeto još nije ni počelo. Nastojimo se rashladiti na sve moguće načine: sklanjamo se u hlad, pijemo hladna pića, kupamo se na moru ili u bazenima...

Našim je psima još gore nego nama, pa je razumljivo da i oni traže način da se rashlade. Ima onih koji će u potrazi za malo osvježenja uskočiti u prvu posudu s vodom. Nije im važno što nije riječ o nekoj pristojnoj veličini, da se ne radi o barem kakvom bazenčiću. Ne, jer oni se jednostavno uguraju u sve u što mogu stati.

Veliki broj oduševljenih gledatelja zadnjih su dana privukle dvije snimke dva različita psa. Jedan je francuski buldog, drugi je mops. Obojici je očigledno jako vruće, a pritom se čini kako im je voda veoma draga. Spojili su to dvoje tako da su napravili jednaku stvar - uskočili u posude s vodom.

S obzirom na stil, prije su skliznuli nego uskočili, ali cilj je ostvaren: samo im glavice vire izvan vode, dok je tijelo u blaženom zagrljaju tekućine koja ih hladi. Reklo bi se da obojica znaju kako uživati u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:23