URNEBESNO

VIDEO: Mačka na stolici, vlasnik na koljenima. Komentatori: ‘Tako i treba!‘

Urnebesan je to prizor koji je nasmijao mnoge korisnike Facebooka, a čini se kako simpatičnom dvojcu to nije prvi put
 Facebook

Radna stolica služi kako bismo sjedili na njoj dok radimo. Čini se kao da je to jasno samo po sebi, no ima situacija kad to nije slučaj. Ponekad ona služi da mačka leži na njoj, uživajući, dok čovjek koji bi na toj stolici trebao sjediti, kleči na podu i tako radi.

Urnebesan je to prizor koji je nasmijao mnoge korisnike Facebooka. Ne samo da muškarac izgleda toliko pomireno sa sudbinom da se čini kako to nije prvi put da su njih dvoje u ovoj situaciji, nego je vidljivo kako mačka uživa. Jasno je njoj da ona sjedi na njegovom mjestu, kao i da je on u nezgodnom položaju dok kleči, no jednostavno je nije briga. Zašto i bi - ako je ona odlučila da bi trebala zaspati baš na tom mjestu, on bi joj trebao biti zahvalan. Na kraju krajeva, počastila ga je svojim prisustvom, što uopće nije mala stvar.

Komentatori su napisali kako je sasvim jasno da je potrebna još jedna stolica u prostoriji, a bilo je i onih koji su istaknuli da se i oni često nađu u toj situaciji te da je muškarac napravio jedinu moguću pravilnu stvar - prepustio je mjesto mački.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:29