MALA DOBRICA

VIDEO: Bivši azilant svojoj skrbnici vrijedno pomaže u kućanskim poslovima

Možda njegova velika želja za pomaganjem ima veze s keksićem kojeg dobije kasnije, ali to je nevažan detalj
 Facebook

Svi koji su udomili psa, reći će vam da je on najbolji, najpametniji i najvještiji. Čak i ako se radi o totalnom delinkventu koji uništava stan, napada susjede i urla kao manijak, nema veze, najbolji je. Ne želimo ovim reći da podržavamo takvo ponašanje, jasno je da skrbnik treba raditi kako bi se pas dobro ponašao, nego želimo reći da je prava ljubav često slijepa, ali uvijek i svakako - bezuvjetna. Tako i treba, naravno.

No, ima situacija kad naši udomljeni psi zaista jesu genijalci. Ne samo da lijepo hodaju na uzici, pristojno jedu, odabiru mjesto za wc samo na travi, što dalje od svjedoka i slične stvari, nego odu i korak dalje. Oni nam pomažu da obavimo svakodnevne stvari - recimo, da odjeću izvučemo iz perilice rublja.

Jedan takav pas udomljen je iz čakovečkog azila i on zaista pomaže svojoj vlasnicu u mnogo toga, pa tako i izvlačenju odjeće. Moguće je da toj njegovoj volji za pomaganjem doprinosi keksić kojeg dobije nakon što učini ono što vlasnica želi, ali to je nevažan detalj. Bitno je da pomaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:09