VIDEO

Urnebesna snimka: Pogledajte kako mačka reagira kad je stave na traku za hodanje

Ispod snimke jedna je žena napisala kako je mačka danas mršavija - vlasnici su je stavili na dijetu i jako paze

Ilustracija

 Svetilos/Alamy/Alamy/Profimedia

Neki vlasnici mačaka uporno svoje ljubimce pokušavaju navesti na vježbanje. Naravno, njihovi su pokušaju osuđeni na propast. Čak i da im ponude najzabavniju stvar na svijetu, mačke će to odbiti iz čistog principa. Ako nešto dolazi od čovjeka, njih to uopće ne zanima.

Malo pretjerujemo, jer je također poznato da su mačke znatiželjne, pa ih neki vlasnici na taj način uspiju ‘nagovoriti‘ da se bave nekom aktivnošću koja im je dobra za zdravlje. To je posebno važno za kućne mačke, koje se u nekom trenutku, ako su sklone, zdebljaju. Manjak aktivnosti, višak hrane i starenje dovode do toga da nabace koji gram viška.

No, jedna mačka, koja zaista mora smršavjeti, odlučila je da joj ne pada na pamet hodati po traci. Kad ju je žena stavila na stroj, ona je legla. Nije mnogo marila što se traka ispod nje miče - odlučila je ležati i dopustiti drugima da je maze, ali ne i sudjelovati u toj čudnoj aktivnosti.

Ispod snimke jedna je žena napisala kako je mačka danas mršavija - vlasnici su je stavili na dijetu i jako paze, ali nije puno smršavila, jer ima zdravstvenih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:25