VIDEO

Simpatični dvojac otkrio novu igračku koja izbacuje vodu i neobuzdano se zabavio

Jedan je odmah shvatio kako se ona koristi, dok drugi samo uživa u vodi koja prska
 Facebook

Ima pasa koji uče brže od drugih. Kad god dobiju neku igračku, u kratkom vremenu shvate kako funkcionira i počnu se ludo zabavljati koristeći je. Tu su i oni drugi psi, koji možda ne razumiju stvari dovoljno brzo. Ili su možda dovoljno pametni da sam pričekaju, znajući da će ovi prvi riješiti misterij?

Kako god bilo, kojoj god skupini pripadao ovaj simpatični dvojac, oni su otkrili kako uživati u neobičnoj igrački. Nju se aktivira pritiskom šape, a onda ona u zrak baca vodu. Savršena zabava za psa koji voli loviti, a uz to se nimalo ne boji vode. U ovom slučaju je to pas koji odmah razumije što treba napraviti da bi voda frcala u zrak.

Čim to shvati, baca se u akciju i ne prestaje aktivirati štrcaljku. Njegov prijatelj po tom je pitanju suzdržaniji, premda je vidljivo kako se i njemu sviđa voda koju bi trebalo uloviti u zraku. Jasno da nijedno, unatoč pokušajima, u tome ne uspijeva.

No, kod igre ionako poanta nije nešto postići, nego se sjajno zabaviti. Ovim čupavcima je to svakako pošlo od ruke. Odnosno, od šape.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:51