POGREŠNA PROCJENA

Rotvajler pomislio da i on može proći kroz vratašca za mačke, spašavali ga vatrogasci

Snimka koju su vatrogasci podijelili na društvenim mrežama mnoge je nasmijala

Hank Tank u nevolji

 HWFireControl X

Nekad vijestima treba neko vrijeme dok ne dopru u žižu svjetske javnosti ili bar postanu zanimljive ljudima na raznim kontinentima. Baš je takva priča o jednom psu koji je prije dva mjeseca zaglavio u vratašcima za mačke. Sve je time postalo daleko sramotnije (za njega), urnebesnije (za promatrače) i emocionalno teško (nakon što su se prestali smijati) za njegove vlasnike.

Jedan simpatični rotvajler imena Hank Tank, koji s vlasnicima živi u britanskom gradu Kidderminsteru, gledao je mačke kako ulaze i izlaze kroz svoja vratašca, pa je pomislio da, kad već mogu one, može i on. Nije pritom u računicu ukalkulirao prilično važnu činjenicu da mačke imaju do deset kilograma, a on sigurno barem 50.

Zbog toga je junački ugurao glavu i tu je zapeo. Pokušavao je progurati i tijelo, ali nije uspio. Potom se pokušao vratiti nazad, ali nije išlo. Njegovi vlasnici su ga zatekli i najprije se dobro nasmijali. Potom su shvatili da im je ljubimac u nevolji, pa su pozvali vatrogasce. Oni su se gotovo 40 minuta mučili da ga oslobode.

Na kraju je sve završilo dobro: Hank Tank je naučio da vratašca nisu za njega i sigurno je da će se držati podalje od njih. Njegovi vlasnici su dobili fotografiju za pamćenje, a snimka koju su vatrogasci podijelili na društvenim mrežama mnoge je nasmijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 10:02