IZNENAĐENJE

Postavila kameru i snimila što joj ljubimci rade dok ona spava. Koji noćni život imaju!

Konačno je shvatila, piše, zbog čega su joj mačke toliko umorne tijekom dana i zašto stalno spavaju

Ilustracija

 Stephen Hovington/Alamy/Alamy/Profimedia

Mnogi novi skrbnici mačaka često pomisle, promatrajući ih kako spavaju snom pravednika tijekom cijelog dana, od čega su tako umorne? Po noći ih ne bude, dakle, i one vjerojatno spavaju. Neki čak znaju i guglati da provjere je li zaista normalno da njihov ljubimac toliko dugo spava tako čvrstim snom.

Sve to pokazuje da žive u prekrasnom i blaženom neznanju vezanom za tajni noćni život svojih ljubimaca. Taj itekako postoji, pokazuju objava s Facebook profila Cole i Marmalade, koji kuću dijele s još nekoliko mačaka. Njihova je vlasnica, naime, opremila dom kamerama i snimala ono što joj ljubimci rade pod nosom tijekom noći. Ima tu svakakvih akcija: od skakanja, trke po kući, igranja... Svakako su iza mačaka živahne noći i jasno je od čega su tako umorne.

Vlasnica je ispod snimke napisala da konačno shvaća zašto joj ljubimci spavaju po cijele dane. Snimka je pogledana više od 67 tisuća puta, a komentatori su pisali kako su oduševljeni onime što se noću događa, ali da nakon snimke gaje sumnju da se i kod njih doma događa ista stvar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:41