KOJA TAKTIKA!

Pas protiv posla: Ovaj malac ima svoj podli način kako da spriječi vlasnicu da ode iz kuće

S obzirom na njegovu vještinu, nejasno je kako se ona ikada uspije odvojiti od svog ljubimca

Ilustracija

 Katharine Rose/Alamy/Alamy/Profimedia/

Frankie, kao i svi psi, ne voli da njegova vlasnica bilo kud odlazi bez njega. To što ona ide na posao, gdje zarađuje za njihov stan i hranu, njega ne zanima - on želi biti uz nju neprestano. Iako većinu dana prespava, pa je zaista svejedno gdje je vlasnica dok je on u nesvijesti, Frankie zna što želi.

Pritom mu valja priznati da ima zaista vrhunski način da dobije ono što mu je na umu. Shvatio je da njegov žalosni pogled uvijek izazove reakciju, pa sad svaki put kad ona mora nekuda ići, složi takav izraz na njušci da djeluje kao da će se u svakom trenutku rasplakati. Sigurno se iznenadi što mu s takvom njuškicom ne uspije vlasnicu zadržati u kući, no ono što svakako uspije jest izmamiti još malo češkanja.

Ono što on ne zna jest da vlasnica ne želi otići i da ne ide na neko nevjerojatno uzbudljivo mjesto, pa joj zato svim silama pokušava ‘objasniti‘ da je on daleko zanimljiviji od tog mjesta na kojeg ide. U pravu je, zapravo, čak i ako se ni najmanje ne potrudi, ali žena svejedno mora otići od njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:31