ODANOST

Pas je upao u bazen i počeo se utapati, ali kujica ga odlučila spasiti. Bila je to prava borba!

Pune 34 minute mučila se s njegovim mokrim krznom, zbog kojeg joj je maleni stalno klizio iz usta, pa ga nije mogla izvući
 Viralpress/Viral Press/Profimedia

Psi su pravi mali heroji! Dokazala je to sedmogodišnja Jessie čiji je najbolji prijatelj, 13-godišnji pomeranac Chucky pao u bazen. Počeo se utapati, a kad je Jessie shvatila da joj je prijatelj u nevolji, znala je da mora nešto učiniti.

Nezgoda se dogodila na jugu Afrike, u gradu Boksburgu. Stariji pas nije namjerno skočio, nego se poskliznuo i upao u bazen. Videći to, Jessie je najprije luđački uznemireno hodala oko bazena, no shvatila je da se maleni ne može izvući sam. Zapravo, nije ni mogao ostati iznad razine vode. Odmah ga je pokušala izvući, no njegovo mokro krzno joj je klizilo iz njuške.

Pune 34 minute nije odustajala, premda nije išlo. Na kraju, zadnjim snagama je uspjela malenog izvući van, pa su se zakotrljali dalje od bazena. Chucky je bio neozlijeđen, no vlasnici su, videći da su oba psa mokra, posumnjali da se dogodilo nešto loše. Odlučili su pogledati snimku kamere da vide što su dva psa radila tijekom dana. Ne treba ni reći da su se neugodno iznenadili videći da je maleni Chucky pao u bazen te da ih je oduševila Jessie.

Najdirljivije je, zaključili su, što kujica nije odustajala od nastojanja da prijatelju pomogne. Činilo se nemogućim da ga izvuče, no ni u jednom trenutku nije odustala i pustila ga da se utopi. To je pravo prijateljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:55