VIDEO

Operna pjevačica i njena mačka ‘pokorile‘ internet: Poslušajte ih kako pjevaju

Čupavica se popela, stala pred mobitel kojim se njena vlasnica snimala i pustila glas

Ilustracija

 Jacob Laugesen/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad se radi o životinjama, navikli smo da su ‘pjevači‘ obično psi. Ispred kamere sa svojim vlasnicima neki od njih toliko zdušno tule da bi im trebalo dozvoliti da snime album jer su toliko entuzijastični.

No, postoje još neki ljubimci koji znaju ‘pjevati‘, ali to rijetko rade. Igrači iz sjene, oni koji ne pokazuju olako svoje vještine. Naravno, to su mačke.

Jedna je, promatrajući svoju vlasnicu kako pjeva ispred kamera, odlučila da je vrijeme da i ona pokaže svoje vokalne sposobnosti. Zbog toga se popela, stala pred mobitel kojim se njena vlasnica snimala i pustila glas. Svjesni smo mačjih vokalnih sposobnosti, jer ih čujemo kad mijauču, no da je ovakvo što moguće, to mnogi nisu znali.

Snimka je izazvala oduševljenje mnogih koji su je vidjeli. Našalili su se kako je vlasnica možda operna pjevačica, ali da mačka nije daleko od nje. Drugi su napisali kako vlasnica i mačka zaslužuju vlastiti show, u kojem će zajedno pjevati, a drugi su napisali kako ih je snimka oduševila i nasmijala. Ne samo izvedba, nego i međusobna komunikacija vlasnice i mačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:50