KOJA LJUBAV!

On je njezin najveći fan! Morate čuti kako pas pjeva zajedno sa slavnom pjevačicom

Snimku je u svega nekoliko dana pogledalo nešto više od dva milijuna ljudi
 Facebook

Ariana Grande sigurno ne zna da je među njenim najvećim obožavateljima i jedan pas. On ne samo da prepoznaje zvukove njenih pjesama, pa dolazi ispred TV ekrana kako bi gledao spot, nego joj se pridruži i u pjevanju. I to prilično zdušno, mora se priznati. Djeluje i kao da mu je ova pjesma među najdražima, jer ne izgleda kao da prvi put dolazi do televizije, gleda video i pjeva.

Dobro, zvukovi koje on proizvodi teško da bismo mogli nazvati pjevanjem, ali očigledno je da i on sudjeluje u proizvođenju zvukova. Možda Ariana zvuči bolje od njega, ali dajmo mu još nekoliko godina vježbe, sigurno će se poboljšati. Osim toga, jasno je kako on uživa u glazbi koju čuje i zvukovima koje sam proizvodi, tako da je zapravo to što on uživa daleko važnije od toga kako zvuči.

Video je u svega nekoliko dana pogledan više od dva milijuna puta. Mnogi su komentirali da i oni, kad pjevaju, zvuče kao ovaj pas, dok su drugi isticali kako ima dobar glazbeni ukus i da im se jako sviđa što se uživio u ono što gleda i sluša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:56