PRAVO ČUDO

Nakon pet godina traženja, žena u lokalnom skloništu pronašla svoju izgubljenu mačku

Odmah je znala da je to njena ljubimica, jer Fudge ima veoma specifične brkove

Ilustracija

 Anastasia Anessir/Panthermedia/Profimedia

Nakon što njene mačke nije bilo punih pet godina, jedna je žena izgubila svaku nadu da će je ikada više vidjeti. No, u zanimljivom obratu sudbine, kakvog povremeno vidimo, dogodilo se upravo to.

Priča je počela prije pet godina, kada je Kimberly Cartridge iz britanskog Norfolka poklonila mačku imena Fudge. Selila se iz jednog doma u drugi, gdje nije imala uvjete za ljubimca, pa ju je udomila. No, preudomljena mačka nije bila sretna, pa je nestala.

- Mislila sam da je nikad više neću vidjeti. Imala sam probleme sa spavanjem neko vrijeme, jer sam se brinula za nju. Objavila sam podatke o njoj u grupama za izgubljene mačke na Facebooku, ali punih pet godina nije bilo nikoga tko bi mi javio da ju je vidio - rekla je Kimberly za BBC.

A onda, odjednom, u nedjeljno jutro je po običaju gledala stranicu Feline Cat Rescue service. Bila je to stara navika, da prelista slike svih nađđenih mačaka. Nije očekivala da će vidjeti Fudgea, ali joj je u grlu zapeo prepečenac kad je vidjela njenu sliku.

- Mačka s takvim brkovima? Nemoguće je bilo da je to neka druga! Znala sam iste sekunde da je to ona, pa sam odmah poslala poruku skloništu - rekla je Kimberly.

Njena ljubimica nije bila mikročipirana, pa je morala skloništu dokazati da je njena. Poslala im je fotografije koje je imala, što je potvrdilo da je njena priča istinita. Doduše, iz skloništa se nisu iznenadili saznavši da je imala vlasnicu, jer je to odavalo njeno ponašanje.

- Veoma je sretna što je doma i svi se osjećamo kad da nikad nije ni otišla. Definitivno ostaje s nama, ne dam je nikome ispričala je vlasnica za BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:49