urnebesni video

Kujica pobjegla vlasniku, uletjela među trkače i napravila senzaciju: Pljeskao joj je cijeli stadion

Kuja Holly pobijedila je u utrci stigavši na cilj prije svih ostalih natjecateljica. Publika ju je pozdravila burnim pljeskom
Pas Holly u ciljnoj ravnini
 Youtube

Jedan simpatični pas pobjegao je svome vlasniku i pridružio se trkačima na srednjoškolkom natjecanju u trčanju 4x200 metara u američkoj državi Utah.

Kuja Holly ne samo što se pridružila natjecateljima, nego im je svima pokazala kako se to radi i - pobijedila u utrci stigavši na cilj prije svih ostalih.

Simpatični incidend zabilježen je na snimci na kojoj se vidi Holly kako uzima zalet i trči s natjecateljicom Gracie Laney u ciljnoj ravnini gdje je sustiže i u cilj utrčava prva.

I ne samo to! Holly je ostvarila i iznimno dobro vrijeme te je dionicu od 100 metara pretrčala za 10,5 sekundi, što je samo sekundu sporije od svjetskog rekorda Usaina Bolta.

Gledatelji na stadionu burnim su pljeskom i navijanjem pozdravili Hollynu pobjedu, no nagrada je ipak otišla u ruke trkačice Laney koja je ipak stigla prva ako se u obzir uzmu samo ljudski trkači. Njezino vrijeme bilo je 1 minuta i 59,27 sekundi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:08