NE SVIĐA MU SE

Izraz za njegovoj njušci govori sve: Pogledajte kako su djeca ukrasila ovog psa

Jasno je kako beskrajno obožava mališane, zbog čega im je sve to i dozvolio
 TikTok

Ostaviti psa i djecu nasamo, bez nadzora, loša je ideja. Uvijek. Čak i ako se djeca znaju ponašati prema psu, situacija može otići u krivom smjeru. To je još i više moguće ako pas beskrajno voli djecu, što je uglavnom slučaj, pa će im dopustiti da mu naprave što god žele.

Dječji um je nevjerojatan i smislit će najluđe stvari u svemiru. Recimo, ideja koja im padne na pamet često zna biti vezana za bojanje psa, pa smo tako viđali pse s brkovima ili posve šarene ljubimce. No, ima i djece koja su ostavljena nasamo sa psom i kutijom punom naljepnica.

Naravno, to znači da su djeca postala veoma kreativna i da su svojoj mašti dala oduška. Jesu li možda imala viziju psa koji je ukrašen naljepnicama ili je to bio plod trenutne inspiracije, ne zna se, no jedno je sasvim sigurno: pas nije ni najmanje impresioniran time kako izgleda.

Vlasnik ga je snimio ispred zrcala, a pogled njegovih očiju govori sve. No, premda se sad čini prilično iziritiran, sasvim je sigurno da svojim mališanima neće reći ne i da će i drugi puta dozvoliti da ga urede kako žele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:26