VELIKO SRCE

Žena platila 1230 eura i jednu udrugu za pomoć životinjama - riješila dugova!

Pravi volonteri koji vole životinje uvijek pomažu srcem i, kada vide stvorenje koje je u nevolji, neće okrenuti glavu

Ilustracija

 Lars Zahner/Imagebroker/Profimedia

Postoje situacije u kojima je pomoć drugih posebno važna. Znaju to dobro volonteri brojnih udruga, koji uvijek pomažu životinjama. Nije im bitno koji je dan, imaju li mjesta i novca, gdje će smjestiti životinju... Pravi volonteri koji vole životinje uvijek pomažu srcem. Kada vide stvorenje koje je u nevolji, uvijek će mu pomoći. Neće razmišljati kako namaknuti novac, kakvu sliku staviti na društvene mreže... Učinit će ono što ih čini ljubiteljima životinja - pomoći će. Uvijek. Punim srcem, a ne kalkulirajući.

Naravno, gotovo sve udruge u zemlji, koje počivaju na volonterima, imaju financijskih problema. Organiziraju razne aukcije, postavljaju donacijske kutije u veterinarske ambulante i čine sve što mogu da pokrpaju minuse. U njima su, zapravo, stalno - dovoljna je jedna teško ozlijeđena životinja s ulice da ih ponovno dovede u minus.

No, postoje dobri ljudi, oni koji prate rad udruga i odluče im pomoći. Jedna takva žena velikog srca uplatila je 1230 eura udruzi S-PAS By Gloria Malin, zbog čega ta udruga više - nema dugove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 10:09