IMA NEŠTO...

Zbog brkova ovaj mačak izgleda kao slavni pjevač, fanovi oduševljeni: ‘Freddie, jesi li to ti?!‘

S obzirom koliko je on obožavao ove ljubimce, vjerojatno bi mu bilo drago vidjeti Mostacciolionu njuškicu
 Instagram izanami.and.mostaccioli

Legende žive vječno, a svi ćemo se lako složiti kako je Freddie Mercury jedan od njih. Glazbeni genije i danas je dio našeg života - o tome govori činjenica da se svako malo negdje neka životinja nazove njemu u čast. Zadnja u tom nizu nije dobila ime po njemu, ali svoju popularnost na Instagramu duguje činjenici da ga nazivaju - mačjim Freddiejem. Zaista, mora se priznati - s tim 'brkovima' malo liči na Bulsaru.

Mačak je zapravo mačka imena Mostaccioli. Mnogi komentatori šale se da bi ovako izgledao Freddie da je mačka, što bi njemu sasvim sigurno bilo drago, s obzirom na to da je mačke toliko obožavao da je jednoj posvetio pjesmu. Ispod fotografija su brojni šaljivi komentari, a među njima i onaj: 'Freddie, jesi li to ti?'.

Naravno, ima Mostaccioli svoju priču - na svijet je došla kao jedina cura u svojem leglu. Njena mama je divlja mačka, a na malenu obitelj naišla je jedna djevojka. Kad su malci dovoljno odrasli da se odvoje od mame, ta djevojka im je pronašla dom. Odnosno, našla ga je za njenu braću, jer se u mačku neobičnih boja tijela apsolutno zaljubila. Otvorila joj je profil na Instagramu, a sve ostalo je povijest.

Tako je Freddie, pardon, Mostaccioli, i u ovom životu postao slavan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:44