ODLIČNA IDEJA

Vlasnik mu pokazao što sve ljudi rade ljubimcima, pas ima genijalne reakcije

Simpatični dvojac zajedno je pogledao neke zaista čudne stvari, ali i nekoliko onih svakodnevnih

Ilustracija

 Janie Airey/Imagesource/Profimedia/Janie Airey/Imagesource/Profimedia

Svako malo se na društvenim mrežama pojavi neki novi 'izazov' za vlasnike pasa, koje onda oni izvode sa svojim ljubimcima i to dijele sa svima. No, jedan je korisnik odlučio napraviti nešto drugačije: svojem je psu pustio niz snimki s interneta, a onda se pravio da bi mu to napravio.

Tako je, recimo, postio snimku na kojoj vidimo kako netko jede kolač u obliku pseće šape. otvara pivsku bocu na otvarač u obliku pseće guze ili pak baca psa niz stepenice. Nakon svake od tih snimki se okrenuo psu i dao mu do znanja da bi mu napravio jednako, ali pas bi svaki puta pobjegao glavom bez obzira.

Premda vrlo vjerojatno pas nije vidio snimke, razumio ih i pobjegao, činjenica je da je video dobro osmišljen i snimljen, pa ga je zabavno vidjeti. No, tko zna, možda je pas zaista sve razumio i svaki put zaključio da mu je čovjek posve izgubio razum, pa je bolje da pobjegne dok još stigne i spasi se?

Ne znamo, ali činjenica je da nikad nismo posve sigurni što naši psi misle o nama. Vole nas, da, ali tko zna što misle o našem mentalnom zdravlju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:28