SRETAN KRAJ

Vlasnica preko telefona prepoznala mijaukanje mačka koji je nestao prije osam mjeseci

Barnaby je bio čipiran, no očito veterinar nešto nije dobro napravio

Rachelina djeca sa mačkom koji je čudesno pronađen

 Rachael Lawrence/Swns/Swns/Profimedia

Mačka koja je nestala prije punih osam mjeseci sretno se vratila kući i to na nešto neobičan način. Njena vlasnica je, naime, prepoznala mijaukanje koje je čula u pozadini dok je razgovarala s veterinarom o svojoj drugoj mački. Taj zvuk podsjetio ju je na njenog nestalog Barnabyja, ispričala je BBC-u Rachel Lawrence iz Essexa.

Kad je pitala veterinara koju to mačku čuje, on joj je rekao da je to napuštena maca s ulice o kojoj se trenutno brinu. Nakon što je prekinula liniju, Rachel nije imala mira. Neprestano je razmišljala o mijaukanju koje je čula. Na kraju je nazvala veterinara da ga pita kako mačka izgleda. Kad je potvrdio da je crna i da ima bijelu mrlju na jednoj od zadnjih šapa, odmah je uzela slike svojeg mačka i otišla do veterinara.

image

Barnaby

Rachael Lawrence/Swns/Swns/Profimedia

Kasnije je rekla kako je znala da je to on čim su je uveli u prostoriju. Iako mačak nije imao čipa, a njezin je bio čipiran, nije bilo sumnje. Medijima je kasnije rekla kako misli da očito njen stari veterinar čipiranje nije obavio kako treba, ali ga je naplatio. No, nije se previše bavila tom mišlju, jer je bila presretna što je našla ljubimca kojeg je smatrala izgubljenim.

- Plakala sam, ridala. Nismo ga vidjeli osam mjeseci - rekla je Rachel.

Njeno troje djece Barnabyju je svojevremeno dalo nadimak Debeli. No, kad se s njim vratila kući bio je sve samo ne to: sav mršav, bez krzna i pun rana. Nitko ne zna što je prošao u tih osam mjeseci, no očito nije bilo zabavno.

Čim je vidio Rachel, počeo je presti i pustio je da ga mazi.

- Sad ga trebamo zdebljati prije nego ga opet možemo zvati Debeli - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:12