VIDEO

Više sreće nego pameti: Surferica pala ravno na morskog psa koji je plivao ispod njene daske

Mnogi morski stvorovi znatiželjni su kad se na površini vode pojavi ovo plovilo, pa dođu vidjeti o čemu se radi
 Screenshot TikTok

Neke priče su toliko neobične da nismo skloni povjerovati u njih. Recimo, da nam netko kaže kako je jedna surferica s daske pala u more i to direktno na morskog psa koji je bio tik do nje, rekli bismo da je to izmišljena priča. No, postoji snimka i to se zaista dogodilo.

Snimka je navodno nastala u moru ispred grada Hadere u Izraelu, no nije poznato kada točno. Morskog psa privukla je daska i došao je iz bližega vidjeti kakva je to neobična stvar. Nije to rijetkost - mnogi morski stvorovi zainteresiraju se za daske i dolaze provjeriti o čemu se radi. Nemaju nikakve loše namjere, samo su znatiželjni.

No, ovaj se morski pas sigurno više neće približavati ovakvim plovilima. Na njega je pala surferica, koja je u jednom trenutku izgubila ravnotežu. Ne zna se tko je bio više šokiran: ona kad je shvatila da je u moru tik do njega ili nesretna životinja, koja je samo mirno promatrala dasku kad se na nju sručilo nešto veliko.

Morski pas je potom napravio nešto sasvim logično: otplivao je dalje. Vjerojatno se prilično uplašio i zaključio da ga taj neobični predmet više ne zanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:28