ROMEO?

Video: Rus usred noći vukao konja u zgradu kako bi se ispričao supruzi nakon svađe

Nesretna životinja bila je prilično uznemirena i nije rado sudjelovala u pokušaju pomirbe
 Screenshot X

Nekad je zaista teško objasniti ljudsko ponašanje. Recimo, ako povrijedimo svojeg partnera, puno je stvari koje možemo napraviti da se ispričamo. Jedna od tih stvari nikako nije zajahati konja i u tri sata ujutro popeti se na kat svoje zgrade, kako bi se ispričao.

No, jedan muškarac u ruskoj regiji Kemerovo učinio je upravo to. Naumio se ženi ispričati nakon svađe, a pošto valjda u to doba noći nije imao gdje kupiti cvijeće, sa sobom je poveo konja. Ne možemo drugačije objasniti ovu ideju. Sergej Antipov, inače star 33 godine, kako piše Pet Helpful, konja je ‘posudio‘ s farme na kojoj inače radi. Kad je došao doma, njegova je supruga snimila prilično zbunjenog konja kako stoji u njenom domu.

Životinja je, jasno, bila posve izbezumljena, pa je napravila ono što u strahu mnogi naprave - ostavila je za sobom hrpe izmeta. Što da kažemo osim da se nadamo da je gospodin Antipov osobno pokupio sav taj izmet. Zaslužio je. Nije poznato ni to je li mu žena oprostila ono što ju je toliko naljutilo, tako da je Romeu možda ovaj suludi čin bio - uzaludan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:42