PREKRASNO

VIDEO: Pogledajte kako je stručno ovaj dalmatinski vatrogasac spasio prestrašenu životinju

Mačka se nije uplašila niti ga je ogrebala, pa su se oboje sigurno vratili na tlo

Spašavanje mačke
 

 Bračke šape

Vatrogasci su ti koji veoma često pomažu životinjama u nevolji. Među njima su i oni iz Supetra - najprije su prošli tjedan pomagali da se spasi pas iz jame, a onda su pomogli još jednoj životinji, koja se nije mogla sama spustiti s krova.

- Kad misliš da bi te sad već mogli poslati kvragu što ih svako malo zoveš, oni s tri srca opet idu i opet spašavaju. Ovog puta mačku. Hvala puno: na strpljenju, dobroj volji, profesionalnosti i ljubavi prema onima koji nas trebaju - napisali su članovi udruge Bračke šape uz snimku spašavanja mačke.

Mora se priznati kako je vatrogasac veoma jednostavno odradio zadatak koji inače nije lagan, jer prestrašene životinje često ne surađuju. Ovaj zna posao: dao je mački malo hrane, a kad je ona prišla da je pojede, primio ju je i spustio na zemlju. Životinja nije bila traumatizirana, a on je prošao bez ogrebotine.

- Ja sam bez riječi od zadivljenosti: ni mama-mačka ne bi tako dobro obavila ono hvatanje za kožu na vratu. Maca se zaista sva prepustila i opustila, a on ju je ležerno odnio dolje - napisala je jedna komentatorica snimke koja je objavljena na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:03