URNEBES

VIDEO: Ovo su najzabavniji psi na svijetu! Nema nevolje u koju se oni nisu uvalili...

Tu je, između ostalog, i ljubimac čija bi slika trebala stajati u rječniku stranih riječi uz pojam ‘statički elektricitet‘

Ilustracija

 Danielle Mussman/Panthermedia/Profimedia/Danielle Mussman/Panthermedia/Profimedia

Rijetko nas tko može tako dobro nasmijati kao naši psi, a najbolje od svega je činjenica da oni to uopće ni ne pokušavaju. Ponašaju se, jednostavno, kao ono što jesu, ali pritom uspiju doživjeti niz malih nezgoda, pokazati da su beskrajno tvrdoglavi, ali i dosjetljivi, što ih dovodi u brojne urnebesno smiješne situacije.

Tako, recimo, pas Scout s početka ovog videa ne radi ništa posebno, osim što se sluša svoju vlasnicu koja ga upozorava da se makne. Ona mu to govori s razlogom, jer pas ne želi u vodu, gdje je loptica, ali njegovi dlakavi ukućani to žele. Nastane pravi stampedo, a jadni Scout na kraju ipak završi jezeru.

Tu je i pas čija bi slika trebala stajati u rječniku stranih riječi uz pojam 'statički elektricitet', kao i jedan koji je odlučio stepenice u kući koristiti na sasvim poseban način.

Svakako moramo spomenuti i korgija, koji ima najkreativniju taktiku za krađu loptice koju smo ikada vidjeli, baš kao i jedan vješti momak koji je naučio kako da iz frižidera izvuče kockice leda. O tome kako Jack priznaje da je kakao u kući ne moramo ni govoriti - taj momčić stvarno izlaje sve svoje tajne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 12:29