SVAKA ČAST!

VIDEO: Ova životinja zvuči kao da je operna pjevačica! Nitko ne zna zašto...

Zvuk koji zaista podsjeća na operno pjevanje zacijelo bismo smatrali montažom da snimku na Facebooku nije objavio BBC

Ilustracija

 Christine Gates/Panthermedia/Profimedia

Svi imamo neke skrivene talente, pa i životinje. Jedna magarica može se pohvaliti posebnim talentom, no nije skriven, s obzirom na to da je se izdaleka čuje. Ona, naime, ako je ne vidite zvuči kao da nedaleko od vas pjeva operna diva.

Zove se Harriet, živi u Irskoj i veoma je ponosna na zvuk koji proizvodi. Mora se priznati, zaista je posebna. Navikli smo da su pripadnici njene vrste vokalna stvorenja, no inače ne zvuče poput nje. Nije pojašnjeno u kojim prigodama ispušta takve zvukove: je li riječ o sreći kada vidi kakvi poznato lice ili pak o iritaciji nekim licem? Čini se kako, u svakom slučaju, tako ne zvuči kad joj je dosadno, nego kad se nešto dogodi. Glas za posebne prilike, moglo bi se reći.

Zvuk koji zaista podsjeća na operno pjevanje zacijelo bismo smatrali montažom da snimku na Facebooku nije objavio BBC. Zbog toga se ne može sumnjati da je riječ o stvarnoj snimci. Jedan komentar je najbolje opisao viđeno:

- Ovdje postoje dvije mogućnosti: ili je magarica nevjerojatno talentirana ili mora otići kod liječnika - napisao je jedan muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:57