MODERNA ŽENKA

Video: Mačka koja je odlutala od kuće sama se vratila i - pozvonila na vrata!

Njeni vlasnici su ostali u šoku videći tko se velikim stilom vratio svojoj obitelji

Ilustracija

 Gina Kelly/Alamy/Alamy/Profimedia

San svakog vlasnika ljubimca koji nestane je da se taj vrati doma. Idealno bi bilo ne samo da se sam vrati, nego i da pozvoni na vrata. Takvi se snovi, nažalost, rijetko ostvare, no vlasnici mačaka mogu se i tome nadati. Pokazao je to slučaj iz SAD-a: mačka koja je odlutala i puna četiri dana je nije bilo doma, jednu je večer jednostavno pozvonila na vrata svoje kuće.

Naime, mačka Lily voli istraživati svijet oko sebe, a vlasnici joj to dopuštaju. Kad su se preselili, otišla je van i nije se odmah vratila. Zbog toga su se njeni ljudi prilično zabrinuli - područje u kojem je nestala bilo joj je novo i brinuli su da se možda se zna sama vratiti kući.

No, ne samo da se znala vratiti, nego zna koristiti i moderne tehnologije. Kad je četiri dana nakon nestanka netko kasno navečer pozvonio na vrata, obitelj se uznemirila. Nisu tako kasno očekivali nikakvog posjetitelja i uznemirili su se da, tko god je pred vratima, nema dobre vijesti.

Na svu sreću, bili su u krivu. Kamera pred njihovim vratima pokazala je da im zvoni - mačka. Vlasnici su je oduševljeno primili nazad, a snimku su podijelili s medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:42