HIT NA TWITTERU

Video: Gladni slon je ušao po hranu, ali izlazak iz kuće nije baš bio tako jednostavan

Dok u našim krajevima nemamo problema s veličinom životinja koje žele u našu kuhinju, neki ljudi nisu te sreće

Slon izlazi iz kuće

 Twitter screenshot

Mnoge životinje su oportunosti i zaista, posebno ako živimo u kući, ne čudi nas kad u svom domu susretnemo neko stvorenje koje je došlo pogostiti se našom hranom. Dok neki čine ono što ne bismo trebali, a to je da nesretno gladno biće ubiju, drugi ga, često unatoč strahu i odbojnosti, jednostavno ulove i iznesu vani.

No, što ako vam u kuću uđe nešto veliko? Zamislite scenarij u kojem vas iz kuhinje gleda - slon. Niti ga možete udariti kućnom papučom, niti poklopiti čašom i iznijeti van, a nema vam baš ni smisla stati na stolicu i zapomagati, tražeći da netko od vaših ukućana riješi problem. Možete jednostavno izaći vani i pričekati da slon napravi isto, s nadom da vam pritom neće razvaliti pola doma.

Jedna snimka u kojoj vidimo slona kako izlazi iz kuće nastala je, ako je suditi po informacijama o njenom autoru, negdje u Indiji. Muškarac je samo napisao da slonovi imaju bolji osjet njuha od ijednog sisavca, uključujući i pse, pa lako mogu namirisati hranu i s udaljenosti od nekoliko kilometara.

A slona čovjek ne može uvjeriti da mu ne uđe u kuću. Ili da izađe iz nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:05