PRESLATKO

VIDEO: Gladni hrčak odlučio napuniti usta voskom pa zapeo u - lampašu!

S obzirom na to kako je reagirao, reklo bi se da mu ovo nije prvi put da mu se takvo što dogodilo

Ilustracija

 Ardea.com/Stefan Myers/Ardea/Profimedia

Hrčci su simpatična stvorenja, koja mnogi rado biraju za kućne ljubimce. Vesele su to i zaigrane životinje, koje posebno vole djeca. No, hrčci u divljini nisu ništa manje slatki od onih koji žive u kavezima: brzi su, živahni, zainteresirani i - oduševljeni hranom.

Kamere BBC-a snimile su jednog takvog malca koji je bio izrazito gladan. Živi negdje u blizini groblja, jer mu svijeće koje se ostavljaju na posljednjim počivalištima nisu novost. Dapače, kad naiđe na nekoliko njih, zna da je unutra jako fin vosak, kojim se odmah odluči poslužiti.

No, ništa ne ide bez nevolja, pa to što malac natrpa puna usta poslastice završi komplikacijom. Ona je česta kad je riječ o životinjama koje imaju kontakt s ljudskim izumima ovoga tipa - malac se, naime, zaglavi unutra. Mora se priznati kako je pritom veoma sladak, premda je u nevolji pa bismo trebali više sosjećati s njim, a manje se nasmijati njegovom tijelu koje strši iz plastike.

Naravno, s obzirom na to kako je završilo, sasvim je u redu da mu se nasmijemo i poželimo da nikad više ne zaglavi u nečem ovakvom. Premda, pošto je maleni pravi proždrljivac, moguće da hoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:40