PRAVA LJUBAV?

Reality zvijezda udana za Hrvata organizirala vjenčanje svog psa i prijateljeve mačke

Neobični "brak" još uvijek traje, što je pomalo neobično. Naime, kujica Charie već je jednom bila "udana"
Ilustracija
 Suponev Vladimir/Alamy/Alamy/Profimedia

Christa Billich, zvijezda popularnog realityja "Real Housewives of Sydney" učinila je korak dalje kad je riječ o ljubavi prema ljubimcima. Naumila je, naime, obaviti vjenčanje godine. Ne bi ti bilo nimalo neobično da na vjenčanju mladoženja i mladenka nisu kućni ljubimci. I to, da sve bude još zanimljivije, pas i mačka.

Christa je, dodajmo, supruga hrvatskog slikara Charlesa Billicha, koja je poznata kao jedna od zvijezda showa u kojem se priča o preljubima, svađama, kozmetičkim zahvatima.... Zbog toga je odlučila napraviti nešto takvo i u privatnom životu.

- Mnogi će pomisliti da je vjenčanje naše čivave Charlieja i mačka Frosta ludost, ali bez drame nema zabave, zar ne? - smatra Christa.

Njena mezimica Charlie na Instagramu ima oko 20 tisuća pratitelja, dok njen suprug Frost ima njih čak 200 tisuća, ponosno je napomenuo njegov vlasnik Josh Britt.

Svadbeni ručak održan je u Billich Galeriji, a uz ljude, bilo je nazočno 30-ak šapica. Njima je serviran pravi ručak za takve prilike: predjelo su bili kanapei i loptice od pilećeg rižota, za glavno jelo je poslužen losos s kavijarom te medaljoni od klokana s graškom. Na kraju su se zasladili lopticama od rogača i kokosa. Cijena? Malo manje od 600 dolara.

Bilo je to prije četiri godine i brak još uvijek traje. Važno je to napomenuti jer za Charlie to je nije bilo prvi put da kaže "sudbonosno da". Prije šest godina udala se da mačka Bentleya. Sav novac koji su sretni mladenci zaradili od tog vjenčanja, dakle, ono što su im poklonili uzvanici, njihovi skrbnici su poklonili organizaciji za zaštitu pasa Monica Dog Rescue. Riječ je o nekih 30 tisuća dolara.

No, brak im je trajao dva tjedna. Razlog razvoda? Taj njen nesnosni suprug neprestano ju je grizao za rep i više je bio zainteresiran za svoju ekipu, nego suprugu, pa se onda vratila kući i zatražila razvod.

No, unatoč tome, Charlie je i dalje vjerovala u ljubav. Frosta je upoznala na svom prvom vjenčanju i bila je to zapravo ljubav na prvi pogled. Igrali su se, jeli iz iste zdjele i prvi svakom novom susretu postajali sve bliskiji. No, što imaju zajedničko? Za početak, vlasnice koji pomažu organizacijama za zaštitu životinja. I Charlie i Frost su imali teške početke. On je bio kućni mačak kojeg su vlasnici izbacili na ulicu da se sam snalazi. Charlie su kupila dva mladića iz predgrađa Sydneya. Klijent koji je došao u Bilich galeriju požalio se Christi da mu susjedi maltretiraju psa: rade po cijele dane, pa ga zatvaraju u garažu uz malo hrane. Zbog toga jadna kujica stalno plače.

Christa je uzela adresu, sjela u taksi i pokucala vlasnicima na vrata .Taksist je išao s njom, pa je izgledao kao zaštitar koji je prati. Što je zanimljivo, u razgovoru su shvatili da je ona Njemica udana za Hrvata, a on je Hrvat. Rekao joj je da se boji da bi ti ljudi mogli biti opasni, pa je inzistirao da ne ide sama na njihova vrata.

Vlasnici su pristali Christi dati psa, ali su za njega tražili 400 dolara, koliko su ga platili. Dala im je novac i mršavog psića ponijela doma. Nije znala kako će joj suprug reagirati na činjenicu da imaju novog člana obitelji, pa je jadnoj životinjici zato dala ime Charles, kako se zove i njen suprug. Na svu sreću, njemu se svidjela čivava, pa je sve ispalo savršeno.

- Ako se ne rodiš sa srebrnom žlicom u ustima, sreća te može poslužiti kasnije - rekla mi je Christa.

Charlie se brzo navikla na bolji život. Tamnu i hladnu garažu zamijenila je velikim stanom i ogromnom terasom s pogledom na luku. Vozi se u Bentleyju, jede biftek i kavijar, gošća je TV emisija i ima brojne obožavatelje. Prava princeza, zaista, a novost je da će uskoro zavladati i filmskih platnom. Naime, ove godine će na filmskom festivalu u Cannesu biti prikazan film Stevea Ravica "My Way" u kojem će zvijezda biti i Charlie. Film će se nakon toga prikazivati i u našoj zemlji, pa se vlasnica šali kako će možda, s obzirom na to da je postala glumica, Charlie možda trebati angažirati i vlastitog bodyguarda.

Fotografije s vjenčanja možete vidjeti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:09