SVE ZA ČUPAVCE

Udruga iz Velike Gorice krenula u kampanju: ‘Pomozite nam, želimo sagraditi nešto jedinstveno u zemlji...‘

S radom su počeli 2020. godine, a od tad do danas je kroz njihov dom već prošlo preko 500 pasa i mačaka
 Udruga LePas

Udruga LePas pokrenula je kampanju skupljanja sredstava za nešto jedinstveno u našoj zemlji. Radilo bi se o otvorenju azila koji bi imaju svoj hospicij za starije pse, što nitko drugi nema. Za sada su prikupili gotovo od 8,5 tisuća eura.

- Na raspolaganju imamo otprilike sedam tisuća kvadratnih metara otvorenog prostora samo za njih; za napuštene, ničije, ozlijeđene, bolesne, neželjene. Za pse i mace kojima treba sigurno utočište. Planiramo im osigurati predivan smještaj gdje će dobiti svu skrb: imat ćemo dio za kujice s tek rođenim psima, kao i hospicij za starije pse - pojasnili su.

Ideja je ova: u jednom dijelu zemljišta bi voditelj napravili kuću, što će financirati od kredita. Dio svojih sredstava planiraju uložili u azil, ali nemaju dovoljno, pa su pokrenuli kampanju.

- Cijeli projekt smo već izradili i odobren je od nadležnih institucija, na nama je sad da prikupimo potrebne financije i izgradimo njihov i naš raj na zemlji. Baš se tu nadamo pomoći svih vas jer jedna vaša donacija sve njih, nekad ničije, napuštene i nesretne vodi korak bliže samo njihovom sigurnom i toplom utočištu - poručili su.

Udruga LePas počela je s radom 2020. godine u Velikoj Gorici, a od tad do danas je kroz njihov dom već prošlo preko 500 pasa i mačaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 18:12