ZAIGRANA

Turski političar objavio snimku sa sastanka, pogledajte što mu radi jedna mačka

Priznao je kako je to bio njen prvi i zadnji put da je prisustvovala jednom takvom susretu
 Screenshot Instagram

Poznato je kako se u Turskoj mačke posebno poštuju i da im je dozvoljeno ono što na mnogim drugim mjestima nije. Zato i ne čudi snimka koju je objavio političar Murat Aydin na kojoj se vidi kako jedna malena mačka sudjeluje na jednom ozbiljnom sastanku. Kad kažemo sudjeluje, mislimo da to čini na prilično osebujan i posve mačji način.

Aydin je načelnik općine Beykoz (smještenoj u provinciji Istanbul), koji je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelio snimku mačke koja je do njega došla za vrijeme tog sastanka. On je govorio, a ona se igrala. Nakon toga je učinio ono što svaki pristojan čovjek napravi - udomio ju je. Znate kako kažu - kad vas mačka odabere, to je to.

- Bio je to naš prvi susret s macom koju smo kasnije nazvali Bella. Tad je prvi i zadnji put bila na jednom sastanku. Sad je mnogo veća, a sa svojim bratom donosi radost našem domu - napisao je Aydin ispod snimke, koja je oduševila njegove pratitelje. Mnogi su bili posebno oduševljeni činjenicom da je Aydin na kraju udomio mačku i njenoga brata, pruživši im siguran i topao dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:03