STRAVA U PAKISTANU

Šok u Zoološkom: Čuvari primijetili kako velika mačka hoda s cipelom, a onda je uslijedilo jezivo otkriće...

Identitet muškarca nije poznat, kao ni kako je točno i zbog čega uopće bio tamo gdje nikako nije smio biti

Ilustracija

 Nera Simic/

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u nastambi velike mačke u pakistanskom ZOO u srijedu, izvijestili su iz te institucije. Riječ je o Bahawalpur‘s Sherbagh Zoo, a noćna je mora počela kada su zaposlenici vidjeli cipelu kako viri iz usta jedne od velikih mačaka.

- Čistili su vrt i nastambe, a onda su vidjeli cipelu. To im je odmah bilo sumnjivo, pa su pretražili nastambu i pronašli tijelo muškarca - rekao je lokalni dužnosnik Zaheer Anwar.

Nije, doduše, poznato o kojoj je životinji radi. U objašnjenju je Anwar koristio pakistansku riječ koja može značiti da je riječ i o tigru i o leopardu, a pošto ZOO ima obje vrste, zasada je nemoguće utvrditi koja je mačka usmrtila muškarca.

- Ono što za sada možemo reći jest da taj muškarac očigledno nije bio posve pri sebi. Normalna osoba ne bi uskočila u nastambu, a posebno zato što je ona osigurana, pa nije ni lako ući u nju. Iza nastambe su stube, pa pretpostavljamo da je skočio s njih - dodao je.

Kako doznaje CBS News, noge muškarca su jezivo osakaćene.

- Još uvijek ne znamo tko je on niti kako je došao tamo. Istraga je u tijeku. U trenutku pronalaska ozljede su bile svega nekoliko sati stare. Trenutno forenzičari pregledavaju tijelo - rekao je spasilac Zafarullah.

Ovaj ZOO vrt je pod upravom odjela za divlje životinje regije Punjab. Cijena ulaznice je 18 centi za odrasle, a na njihovom webu stoji kako su sve životinje smještene u moderne nastambe.

Taj odjel se o nemilom slučaju do sada nije oglasio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:52