PREKRASNO

Snimka koja otapa srce: Pogledajte kako muškarac iz Bjelovara mazi sovu koju je spasio

Udario ju je automobil, on ju je liječio i među njima se stvorila posebna veza, što ovaj video i dokazuje
 Facebook

Divna je to snimka. Jedna sova stoji, dok je muškarac mazi i tepa joj nježne riječi. Snimka je to koja je objavljena na Facebooku i koja je odmah izazvala oduševljenje. Njen autor je Božidar iz Bjelovara, koji je pojasnio kako se uopće našao u društvu te sove te kako to da mu je dozvolila da je mazi.

- Udario ju auto, prijatelj pokupio. Liječio sam ju pro bono uz uvjet da me zovu kad će ju puštati na slobodu. Srećom poslušali su savjete o njezi i prehrani, sova se dobro oporavila i izliječena je, ali zaboravili su me zvati kad su je puštali. Ipak, hvala im, mada mi je žao tog trenutka - napisao je uz zaista prekrasnu snimku.

Komentatori su mu napisali da je očito kako mu sova vjeruje, čim mu dozvoljava da je tako mazi, ali mu i odali priznanje što je spasio jedan maleni život. Možda se nekima čini kao da nije herojski čin spasiti jednu sovu, ali ona, baš kao i sva druga bića na planetu, ima samo jedan jedini život. Baš kao i nama, njoj je njen život itekako dragocjen, tako da je Božidar zaista pravi junak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 11:21