VELIKO SRCE

Slavna pjevačica velikodušnom donacijom pomogla skloništu, četiri štenca imenovana njoj u čast

Oni su Carolina, Bejeweled, Midnight Rain i Willow, objavili su iz azila i zahvalili joj se na pomoći

Taylor Swift 

 Nijo/Backgrid Uk/Profimedia

Svi koji vole Taylor Swift znaju da ona obožava mačke, a dom dijeli s njih tri. No, Taylor je poznata po tome da donacijama pomaže sve kojima pomoć treba: od svojih fanova koji su u nekim životnim nevoljama do ljudi koji su u, primjerice, poplavama izgubili sve što imaju. Naša omiljena pop zvijezda jednostavno je široke ruke.

Zato i ne čudi da je odlučila pomoći jednom skloništu, ali je mnoge iznenadilo što je riječ o azilu za - pse! Williamson County Animal Center, smješten u američkoj saveznoj državi Tennessee, brine i o mačkama, no uglavnom udomljavaju pse. Pomoći koja im je došla pohvalili su se na Facebooku.

- Dobili smo veoma velikodušnu donaciju od legendarne pjevačice i kantautorice Taylor Swift. Svi Swiftiesi (obožavatelji Taylor Swift se tako nazivaju, op.a.) znaju da ona voli mačke, no, vjerujemo da joj ni najmanje neće smetati što smo njoj u čast četiri štenca dali imena po njenim novim pjesmama. Oni su Carolina, Bejeweled, Midnight Rain i Willow - objavili su iz skloništa.

Odmah su napisali kako su Midnight Rain i Willow već udomljene, dok ostalih dvoje traži dom.

- Veoma smo zahvalni Taylor na podršci koju je pružila našem skloništu, u kojem na sve načine pomažemo životinjama iz našeg okruga - dodali su iz Williamson County Animal Centera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:56