ZABRINUTI FANOVI

Slavna pjevačica, nakon brojnih pitanja gdje je njena omiljena mačka, objavila snimku: "Dobro je!"

Malena Meredith jednostavno ne voli kada je se snima, pojasnila je Taylor i pokazala to na nekoliko fotografija
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Jedna od najslavnijih mačaka na svijetu, a pritom mislimo da mačke kojima su vlasnici celebrityji, je i Meredith, čija je vlasnica Taylor Swift. No, mačku dugo nismo vidjeli - ni na jednoj fotografiji ili snimci koju je slavna pjevačica u zadnjih nekoliko mjeseci objavila. Mogli smo vidjeti druge dvije mačke kojima je skrbnica, no Meredith nije bilo.

Fanovi su reagirali brojnim pitanjima o tome gdje je njena ljubimica, pa je Taylor, poznata po svojem sjajnom smislu za humor, objasnila kako je njena mačka dobro, samo se mrzi fotografirati. Podijelila je par njenih slika, na kojima vidimo namrgođenu mačku. Jedna slika ima natpis "Nitko me nije vidio godinu dana", što je autoironija - tu je rečenicu, u dokumentarcu "Miss Americana" iskoristila sama Taylor, objašnjavajući zašto se u jednom trenutku povukla iz javnosti.

No, Meredith... Zar se zaista toliko mrzi slikati?

- Ona je mačka koja je veoma zainteresirana za svoju privatnost. Voli se sama baviti svojim poslom, ne voli kad joj je kamera uperena u njuškicu i tko je može kriviti? - rekla je pjevačica.

Na kraju snimke vidimo kako pita samu Meredith o tome kakvo je njeno mišljenje o tome da je mačka koja je nestala, na što Meredith bježi od kamere i skriva se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:20