RASPLAKAO JE MNOGE

Sjećate se psa koji je spavao na vlasnikovom grobu u Slatini? Evo kako je priča završila!

Čovjek koji je objavio fotografiju konačno se oglasio i svima obznanio sudbinu čupavca

Pas na grobu

 Facebook

Prije nekoliko dana prvi smo objavili priču koja je svima slomila srce: o nesretnom psu iz Slatine u Rumunjskoj koji dva tjedna nakon smrti svojeg vlasnika spava na njegovom grobu. Rodbina je imovinu njegovog pokojnog vlasnika preuzela, ali o psu se nisu htjeli brinuti. Zato je nesretnik otišao tamo gdje je njegov čovjek, legao na cvijeće i čekao. Teško je reći što - vjerojatno povratak njegovog čovjeka.

No, nisu reagirali samo ljudi iz naše zemlje, nego i iz cijele Europe. Čovjek koji je fotografiju objavio konačno se, nakon brojnih upita koje je primio zadnjih dana, oglasio statusom na Facebooku.

- Ova slika koju sam objavio prije pet dana je imala apsolutno nevjerojatan utjecaj!!!! Ima 4300 lajkova i više od 56 tisuća dijeljenja. Svaki share ima stotine lajkova, a pomnoženo s 56 tisuća to daje nevjerojatan iznos od milijuna! Primio sam desetke tisuća zahtjeva za prijateljstvo iz cijelog svijeta koje očito nisam mogao prihvatiti. Štene je udomljeno - napisao je.

Mnogi su na to reagirali oduševljeno, a drugi su mu zahvalili, sigurni kako je upravo njegova objava psu donijela novi dom i maknula ga s groblja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:09